Joyce van Vliet


 

Ik ben Joyce van Vliet en sinds de opstart van Stichting Autisme Sportief heb ik zitting in het bestuur. Ik ken de stichting dan ook van binnen en buiten en ben trots dat ik mij in mag zetten voor 'het goede doel'. Daarnaast zijn Wilco Voulon en zijn partner goede vrienden van me. Omdat ik al vanaf het begin, als bestuurslid betrokken ben heb ik ook de Himalaya-trip van Wilco (vol trots)  mogen aanschouwen. Toen Wilco terug kwam is zijn enthousiasme en passie vrijwel direct overgesprongen op veel mensen om hem heen en zeker ook op mij. Helemaal toen hij met het idee kwam om deze ervaringsreis volgend jaar letterlijk met andere mensen te gaan delen. Wat  moet het gaaf zijn om met een hele groep mensen uit de omgeving zo'n ervaring te delen. 

Mijn ouders werken voor het Leger des Heils en hebben ooit in Papua Nieuw Guinea gewoond. Ik ben toen samen met mijn vriend daar geweest en we hebben daar een bezoek gebracht aan een stam in de jungle. Deze kinderen (nooit zoveel enthousiasme gezien) waren zo blij met helemaal niets en de mensen waren zo vriendelijk. Dat zal ik nooit vergeten. Ik hoop dan ook dit zelfde gevoel weer te krijgen want het heeft mij toen een heel fijn gevoel van dankbaarheid gegeven.

Ik ben nu een tijdje op weg met Wilco in de stichting en dit geeft mij persoonlijk enorm veel energie. Ik kijk dan ook uit naar de energie die we zullen krijgen als je deze tocht met zo'n groep gemotiveerde mensen af legt. Dit wil je toch niet missen!!!!